Mila Kunis u bekstvu širom Evrope u akciji "The Spy Who Dumped Me"

Atraktivnu glumicu Milu Kunis uskoro ćemo imati priliku da gledamo u novoj akcionoj komediji režiserke Suzan Fogel koja nosi naziv "The Spy Who Dumped Me".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 23.03.2018.

08:30

Mila Kunis u bekstvu širom Evrope u akciji
Foto: YouTube Screenshot

Film govori o dve tridesetogodišnjakinje Odri i Morgan, koje su neočekivano izazvane međunarodnom zaverom kada se bivši Odrin dečko pojavi u svom stanu u Los Anđelesu s timom smrtonosnih ubica.

Iznenađene situacijom koja ih je zadesila, Anjih dve kreću u bekstvo širom Evrope, od sumnjivog, ali šarmantnog britanskog zastupnika.

Pored Mile i Kejt Mekinon, u filmu glume i Džastin Teru, Sem Hjugan, Džilijan Anderson, Olafur Dari Olafsson, Fred Melamed i drugi.

Scenario je pisala Fogelova, u saradnji sa Dejvidom Isersonom.

Film je sniman širom Evrope, a Mila je tokom snimanja provela četiri meseca u Budimpešti, gde je unajmila luksuznu kuću, zajedno s mužem Eštonom Kučerom.

"The Spy Who Dumped Me" u američke bioskope stiže 3. avgusta ove godine, a nekoliko dana kasnije i u Evropu i ostatak sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: