Meril Strip: Opra Vinfri je rođena da bude vođa

Nakon spekulacija da je legendarna TV voditeljka Opra Vinfri najavila kandidaturu za predsednicu SAD 2020. godine, glumica Meril Strip izjavila je da je Opra "rođeni vođa".

Kultura

Izvor: klix.ba

Nedelja, 14.01.2018.

08:35

Meril Strip: Opra Vinfri je rođena da bude vođa
Foto: Gettyimages

"To je način na koji oraspoložite ljude. To je način na koji vodite", rekla je Strip za BBC komentarišući govor Oprin govor na dodeli nagrada Zlatni globus.

Dodala je da je čula da Opra zaista razmišlja o kandidaturi na narednim predsedničkim izborima u SAD.

"Postavila je visoke standarde svima koji se odluče da se kandiduju", rekla je Strip.

Osim toga, Strip je za BBC govorila i o svom filmu "The Post" režisera Stevena Spilberga.

"Opra ima 35-godišnje iskustvo u povezivanju ljudi koji se ne slažu. Za mene je to dovoljno uverljivo za njenu kandidaturu. Verujem da se ujutro, kad se probudi, pita šta konkretno može da uradi kako bi svet postao bolje mesto", rekao je Spilberg.

Oprah nije komentarisala spekulacije o svojoj kandidaturi, ali je ta mogućnost podstakla i odgovor aktuelnog šefa Bele kuće.

"Volim Opru, ali mislim da se neće kandidovati", rekao je Tramp ranije ove nedelje, ističući da bi bilo zabavno biti njen protivnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: