Da jedna scena nije izbrisana, "Titanik" bi bio mnogo bolji / VIDEO

Čuveni film "Titanik" Džejmsa Kamerona početkom novembra je napunio 20 godina od premijere. Ostao je upamćen po dužini, ceni, po činjenici da je zarad snimanja napravljena gotovo identična kopija čuvenog broda, kao i po nekoliko antologijskih scena...

Kultura

Izvor: indy100.com

Ponedeljak, 13.11.2017.

20:02

Da jedna scena nije izbrisana,
Printscreen YouTube/samsdancingtown

Jeste se zapitali da li je, možda, film mogao da bude još bolji? Odogovor na to pitanje je: Da!

Jedna obirisana scena mogla je da bude "šlag na torti" Oskarom nagrađene romantične tragedije, naravno, da nije izbačena.

Iako je kraća verzija scene, u kojoj preživelima sa Titanika pomažu da se ukrcaju na spasilački brod Karpatija, duža verzija iste scene otkriva mnogo više detalja, koji bi verovatno ostavili mnogo jači utisak na gledaoce.

U izostavljenom delu može se videti osećaj krivice na licu Džozefa Brusa Ismeja, visoko rangiranog oficira kompanije koja je bila vlasnik Titanika, a koji je sa raznih strana bio obeležen kao kukavica u strašnoj tragediji.

Vidimo i Rouz koja se ukrcava na brod, u trenutku dok je majka frenetično traži. U sceni se nakratko pojavljuje i Rouzin verenik Kal, čija sudbina ostaje nerazjašnjena u osnovnoj verziji filma.

Pogledajte scenu, pa procenite da li bi film sa njom delovao upečatljivije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: