Da li ste spremni za povratak pravog špijunskog filma?

Nakon velikog uspeha filma „Kingsman: Tajna služba“ iz 2015. godine, koji je zaradio preko 400 miliona dolara, stiže nastavak ove urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima, koji su dobili neverovatno pojačanje!

Podeli

Majstorske izvedbe Kolina Firta i Tarona Edžertona su najjači aduti filma Kingsman: Tajna služba, ali ako tome dodamo i talente Čeninga Tejtuma, Hali Beri, Pedra Paskala, Džefa Bridžisa i Džulijen Mur, dobijamo spektakl pod nazivom Kingsman: Zlatni krug.

Među ovim velikim holivudskim imenima, našao se i muzičar Elton Džon, koji je u filmu ostvario veoma zapaženu ulogu, glumeći samog sebe. Dakle, zabava je zagarantovana!

U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima, ali ono što smo zavoleli u prethodnom filmu ostaje isto - odvažni likovi i inteligentni humor.

Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića bratske špijunske agencije u SAD pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane.

U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja - Popi, najmoćniju ženu na svetu, koja se bavi proizvodnjom i prodajom narkotika, a živi u dalekoj džungli, izolovana od sveta.

Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugo iščekivano ostvarenje od danas u bioskopima širom Srbije.

Prati B92 na Viberu

Film/TV

Tri srpska dokumentarca na prestižnom festivalu u Amsterdamu

Na ovogodišnjem Internacionalnom festivalu dokumentarnih filmova u Amsterdamu pojaviće se tri ostvarenja iz Srbije, ali i brojni reditelji i producenti, što je najveći uspeh srpskog dokumentarnog filma na najprestižnijem evropskom festivalu, cenjenom i u svetskim okvirima, saopštio je Filmski centar Srbije.

Film/TV petak 13.10. 14:10 Komentara: 1
strana 1 od 1463 idi na stranu