Rajan Gosling i Harison Ford u nastavku "Blejd Ranera"

Denis Vilnev, trenutno jedan od najtraženijih i najatraktivnijih reditelja u Holivudu, potpisuje režiju nastavka jednog od najpoznatijih naučnofantastičnih filmova u istoriji kinematografije "Blejd Raner 2049", u kome glavne uloge tumače Rajan Gosling i Harison Ford.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 22.08.2017.

18:40

Rajan Gosling i Harison Ford u nastavku
Foto: Youtube screenshot

Trideset godina posle događaja iz filma "Blejd Raner", novi istrebljivač - policajac K iz Los Anđelesa (Gosling) otkriva dugo skrivanu tajnu koja ima potencijala da ono malo ljudskog društva što je preostalo baci u potpuni haos.

Njegovo otkriće odvešće ga u potragu za Rikom Dekardom (Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao bez traga pre 30 godina.

Film "Blejd Raner" Ridlija Skota iz 1982. godine je dobio kultni status, a danas se smatra jednim od najboljih naučno-fantastičnih filmova ikada snimljenih koji je na izrazito realan način predvideo budućnost čovečanstva, navodi distributer.

"Blejd Raner 2049" u bioskope stiže 5. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: