Ovo su najplaćenije glumice Holivuda

Magazin Forbs objavio je novu listu najplaćenijih glumica Holivuda.

Kultura

Izvor: Guardian

Četvrtak, 17.08.2017.

11:25

Ovo su najplaćenije glumice Holivuda
Foto: Gettyimages

Na prvom mestu je 28-godišnja Ema Stoun, koja je u proteklih 12 meseci zaradila 26 miliona dolara, od čega najviše za svoj Oskarom nagrađen film “La La Land”.

Ona je nedavno govorila protiv nejednakosti plata u Holivudu, tvrdeći da njene muške kolege često sami traže smanjenje svojih primanja, kako bi izjednačili dohodak sa koleginicama.

“Oni su to činili za mene, jer su smatrali da je tako fer. To je nešto o čemu se ne govori uvek”, rekla je ona.

Stounova će se uskoro pojaviti uz Stiva Karela u “Battle of the Sexes”, teniskoj drami iz stvarnog života, a trenutno snima Netfliksovu komediju “Maniac” sa Džonom Hilom.

Odmah posle Stounove je Dženifer Eniston sa 25,5 miliona dolara, koja najviše novca zarađuje od brendova koje pomoviše, poput Smart Water i avio-kompanije Emirates.

Prošlogodišnja šampionka Dženifer Lorens sada je na trećem mestu sa 24 miliona dolara. Ona je zaradila mnogo manje od prošlogodišnjih 46 miliona dolara, jer se posvetila manjim projektima, a većinu tog novca dobila je od kuće Dior.

Četvrta na listi je Melisa Mekarti, a peta Mila Kunis. Slede Ema Votson, Šarliz Teron, Kejt Blančet, Džulija Roberts i Ejmi Adams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: