Novi nastavak Zvezdanih ratova ostao bez reditelja

Rediteljski tandem Fil Lord i Kristofer Miler više se ne nalazi iz kamera filmske antologije Zvezdanih ratova, odnosno njenog poslednjeg dela o avanturama mladog Hana Soloa.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2017.

15:12

Novi nastavak Zvezdanih ratova ostao bez reditelja
GettyImages

Kompanija Lukasfilm je u utorak objavila da će se rad filmu, koji još uvek nema naslov, nastaviti uz promenu reditelja, što znači da će produkcija naći zamenu za dvojicu reditelja.

"Fil Lord i Kristofer Miler su talentovani filmski stvaraoci koji su uspeli da okupe sjajnu glumačku i filmsku ekipu, ali je u nekom momentu postalo jasno da imamo različite vizije ovog filma, zbog čega smo odlučili da se raziđemo", saopštila je predsednica Lukasfilma Ketlin Kenedi, dodajući da će ime novog reditelja uskoro biti poznato.

Lord i Miler su, u zajedničkoj izjavi, saopštili da su nepremostive kreativne razlike dovele do njihivog napuštanja projekta.

"Nažalost, naša vizija nije bila usaglašena sa našim partnerima u ovom projektu. Nismo ljubitelji fraze 'kreativne razlike', ali je u ovom slučaju taj kliše istinit. Ponosni smo na izvanrednu saradnju sa odličnom glumačkom i filmskom ekipom", saopštila su dvojica reditelja.

Zvaničnici Lukasfilmsa navode da će rad na filmu odvijati po planu i da će se on u bioskopima naći u maju 2018. godine. Snimanje filma je počelo u januaru, a holivudski mediji procenjuju da je, prema planovima, ostalo još nekoliko nedelja snimanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: