Čarlijevi anđeli se vraćaju na veliko platno

Zvezda filmova Pitch Perfect i The Hunger Games Elizabet Benks u novom filmu vraća Čarlijeve anđele na veliko platno. Premijera je zakazana za 7. jun 2019. godine, potvrdila je kompanija Sony.

Kultura

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 25.05.2017.

14:15

Čarlijevi anđeli se vraćaju na veliko platno
Foto: Charlie's Angels / Youtube screenshot

U TV seriji koja se emitovala od 1976. do 1981. Godine, glumile su Fara Foset-Mejdžors, Šeril Lad, Kejt Džekson i Tanja Roberts.

U dva uspešna filma koja su snimljena nakon 2000, glavne uloge tumačile su Kameron Dijaz, Lusi Lu i Dru Barimor.

Međutim, ABC-jeva TV serija u kojoj su glumile Minka Keli, Rejčel Tejlor i Eni Lonze ukinuta je nakon samo četiri epizode.

Još nije saopšteno ko će glumiti u novom filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: