Zaboravite na “Alien 5”, ništa od filma

Najavljeni novi film iz serijala Alien, koji je trebalo da režira Nil Blomkemp, izgleda nikada neće ugledati svetlost dana.

Kultura

Izvor: Independent

Utorak, 02.05.2017.

12:15

Zaboravite na “Alien 5”, ništa od filma
Foto: 20th Century Fox / Youtube screenshot

Režiser Ridli Skot, autor popularne holivudske franšize Alien, nedavno je razočarao fanove izjavom da “Alien 5” ipak neće biti sniman.

“Scenario za taj film nikada nije napisan. Reč je o ideji koja se rodila iz deset stranica, i planirano je da budem jedan od producenata. Ali, taj plan nikada nije evoluirao u nešto veće”, rekao je Ridli Skot.

“Foks je odlučio da ne želi da snima film, i to je bilo to. Ja sam tada već završio Prometeja i počeo da radim na nastavku Alien: Covenant, tako da ne znam šta je na kraju bilo s tim”, dodao je.

Na pitanje da li će se “Alien 5” pojaviti u bioskopima nekada u budućnosti, odgovorio je kratko i odsečno: “Ne verujem, ne”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: