Ema Votson u novom filmskom hitu u "drugačijoj ulozi"

Nakon velikog uspeha koji je postigla u dosadašnjim filmovima i poslednjem Diznijevom rimejku "Lepotica i zver", glumica Ema Votson glumi u novom potencijalnom filmskom hitu.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 22.04.2017.

11:20

Ema Votson u novom filmskom hitu u
Foto: STX Entertainment / Youtube screenshot

Votsonovu ćemo u filmu "The Circle" gledati u ulozi mlade radnice u tehnološkoj firmi.

Ovaj obećavajući film stiže u svetske bioskope sledeće nedelje, a premijeru će imati na filmskom festivalu Tribeka u sredu, 26. aprila.

"The Circle" je režirao James Ponsolt, a osim Votsonove u filmu glumi i holivudska zvezda Tom Henks.

Radnja filma počinje kada protagonistkinja filma, koju tumači Votsonova, prihvati ponudu za posao u moćnoj internet korporaciji. Nakon što je brzo "vratila kompaniju na noge", počinje da se suočava s ozbiljnim povredama privatnosti i slobode.

Ema Votson je poslednjih nekoliko godina ostvarila veliki napredak u filmskoj industriji, a prema procenama kritičara, ove godine mogla bi da skine s trona najplaćeniju glumicu sveta – Dženifer Lorens.

Podsećamo, Ema se u 2009. godini sa zaradom od 30 miliona dolara nalazila na vrhu liste najbolje plaćenih holivudskih glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: