Da li je ovo najveći promašaj u istoriji filma?

Novi film Šaje Labafa "Man Down" zaradio je "impresivnih" 11,51 dolar, tokom prvog vikenda prikazivanja u Velikoj Britaniji. Dakle, prodata je samo jedna karta, a to je, sasvim moguće, najgori rezultat u istoriji bioskopskih premijera.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 05.04.2017.

10:57

Da li je ovo najveći promašaj u istoriji filma?
Foto: YouTube Screenshot

Film je na sajtu Rotten Tomatoes zabeležio rejting od samo 15 odsto.

Ovo je veliki korak unazad za glumca koji je jedno vreme Holivudu donosio mnogo novca, naročito u doba franšize Transformera. Samo "Transformers: Revenge of the Fallen" inkasirao je više od 531 milion dolara i to u SAD.

U filmu "Man Down", Šaja igra američkog vojnika koji se vraća kući iz Avganistana i otkriva da su mu nestali žena i sin. Film, koji je Šaja opisao kao "terapiju" prikazan je u samo jednom bioskopu u Barnliju na severu Engleske.

"Scenario mi je stigao baš u vreme kad sam bio u vrlo lošoj životnoj fazi i bio mi je terapija", rekao je Šaja svojevremeno.

"Ovo je emocionalno nešto najteže što sam dosad radio."

Film nije uspeo da spase ni ostatak postave koji su činili slavni Geri Oldman, Kejt Mara i Čarli Šotvel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: