"Zapravo ljubav": Grant ponovo zaplesao na stepenicama

U Velikoj Britaniji je, povodom humanitarnog događaja Dan crvenog nosa, čiji je cilj sakupljanje novca za siromašnu decu, prikazan kratki nastavak kultnog filma "Zapravo ljubav".

Kultura

Izvor: klix.ba

Nedelja, 26.03.2017.

19:45

Foto: Screenshot

Desetominutni nastavak filma doneo je još jedan spektakularan ples Hjua Granta, ali ovaj put uz "Hotline Bling". Pre više od jedne decenije Hju Grant je u filmu "Zapravo ljubav" (u kojem glumi Dejvida, premijera Velike Britanije) svoje plesne sposobnosti pokazao uz bend Pointer Sisters i hit "Jump".

Na humanitarnom događaju koji organizuje "Comic Relief" u saradnji sa BBC-jem prisustvovali su mnogi umetnici, glumci i zvezde. Svojim pojavljivanjem i učestvovanjem su, zajedno s ekipom filma "Zapravo dan crvenih noseva" pomogli u sakupljanju novca i donacija za siromašnu decu.

Britanska premijera filma" Zapravo ljubav" 2003. godine takođe je bila u humanitarne svrhe za "Comic Relief".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: