"Ghost in the Shell" stiže, objavljeno pet minuta filma

Kultna manga i anima "Ghost in the Shell", jedno od najznačajnijih dela moderne japanske animirane umetnosti, doživela je holivudsku obradu, koja će se pojaviti u bioskopima širom sveta za desetak dana.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2017.

10:58

Foto: Ghost in the Shell (1995)

Neke scene u filmu su delom preslikane iz animirane verzije, ali crpe inspiraciju i iz mnogih drugih dela. Studio Paramaunt je zato odlučio da pre premijere podeli sa publikom nepunih pet minuta sa početka filma i omogući nam rano poređenje.

U ovom delu vidimo poznati skok sa krova Mejdžor (ulogu tumači Skarlet Johanson, a glavni lik se u holivudskoj verziji ne zove Motoko Kusanagi), ali i nešto izmenjenu borbu u odnosu na animu, koja u ovoj verziji više podseća na moderne holivudske hitove kao što su Matriks ili Džon Vik.

Procenite sami da li je trebalo dirati Ghost in the Shell:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: