Netfliksov šamar Holivudu: Paćino+De Niro+Peši+Skorseze

Striming servis “Netfliks” platio je 105 miliona dolara za prava na film “Irac” Martina Skorsezea, koji ujedinjuje legende Roberta de Nira i Ala Paćina. Premijera je zakazana za 2019.

movieweb.com Izvor:
Foto: GettyImages
Foto: GettyImages

Film je još u preprodukciji, za koju je ranije bila zadužena Paramaunt pikčers. Ta kuća je prodala međunarodna prava na “Irca” za 50 miliona dolara Kanskom festivalu i STX entertejnment.

“Irac” govori o životu plaćenog ubice Frenka Irca Širana (Robert de Niro) koji je najpoznatiji po tome što je verovatno bio uključen u ubistvo mafijaša Džimija Hofe (Al Paćino).

Prema dosadašnjim informacijama, De Niro će uz pomoć šminke i posebnih maski izgledati kao 30-godišnjak.

Stiven Zailijan napisao je scenario koji predstavlja adaptaciju knjige “I Heard You Paint Houses” Čarlsa Branta.

U filmu se pojavljuje i Džo Peši kao Rasel Bagalino, sicilijanski kriminalac koji je u jednom trenutku predvodio kompletnu mafiju na Istočnoj obali za organizaciju Koza nostra.

Skorsezeu je ovo deveti put da sarađuje sa De Nirom, ali prvi put sa Alom Paćinom.

Ovo je takođe treći put da se dva slavna glumca pojave u istom ostvarenju. Pre toga, igrali su u “Heat” iz 1995. i “Righteus Kill” iz 2008.

Film/TV

Pola veka filma "Skupljači perja"

"Bože, ako mi podariš još jedan život posle smrti, dopusti da budem Ciganin, dopusti da sam izaberem jedan od puteva - put radosti koji će od mene načiniti srećnog čoveka ili put smrti u susret sa tobom", govorio je Aleksandar Petrović, koji je pre 50 godina snimio kultni film "Skupljači perja".

Film/TV utorak 28.03. 14:54 Komentara: 12
strana 1 od 1399 idi na stranu