Met Rivs će režirati novi film o Betmenu

Novi film o Betmenu će za studio Vorner Bros režirati i producirati Met Rivs.

Kultura

Izvor: klix.ba

Subota, 25.02.2017.

11:36

Met Rivs će režirati novi film o Betmenu
Foto: Gettyimages

Rivs je u svom saopštenju rekao da priču o Betmenu voli još od detinjstva i da je veoma uzbuđen zbog poverenja koje mu je ukazano.

"On je kultni lik i neverovatno sam polaskan i uzbuđen što ću raditi s Vorner Brosom kako bih vratio Betmena na bioskopske ekrane", naveo je Rivs.

Saradnjom je oduševljen i studio Vorner Brosu koji smatra da je Rivs odličan izbor.

"Oduševljeni smo time što će Rivs preuzeti kormilo kada je reč o režiranju Betmena. Met je vrlo iskusan u pogledu žanrovskog filma i savršen reditelj za vođenje viteza ovaj put”, rekao je Tobi Emerih, predsednik kompanije Vorner Bros.

Studio ovaj put nije spominjao Bena Afleka koji je ranije objavio da se povlači s pozicije reditilja jer želi da se u potpunosti posveti ulozi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: