Semjuel L. Džekson: La La Land? Jedva dođoh do 20 min.

Holivudski veteran Semjuel L. Džekson jedan je od nekolicine onih koji će glasati na dodeli Oskara i nema nameru da skriva svoje mišljenje.

News.co.au Izvor:
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Cenjeni glumac, koji je član Akademije od prve nominacije za Oskara za “Pulp Fiction” 1995, kaže da nije mogao da pogleda ni pola sata filma “La La Land” koji je osvojio 14 nominacija.

“Uspeo sam da pogledam samo oko 20 minuta filma koji se svima toliko sviđa. Mislim, volim ja Freda Astera i Džindžer Rodžers”, rekao je on i elegantno “propustio” da kaže na koji film misli.

Džekson nije oduševljen ni dramom “Manchester By The Sea”, koji je “delom zanimljiva priča. Ali bih voleo da se lik nečemu nasmejao. Barem nečemu!”

Dakle, koji su njegovi favoriti?

Svideo mu se “Moonlight”, naročito gluma Aleksa Hiberta, Ešton Sanders i Trevante Rouds, koji igraju glavne uloge u tri različita vremenska perioda.

“Sviđaju mi se deca. Maheršala (Ali, nominovan za najboljeg sporednog glumca u filmu) je sjajan, ali sviđaju mi se svi koji su igrali tog lika)”, kaže Džekson.

Slavni glumac ne krije ko je njegov favorit za najboljeg glumca: Denzel Vošington koji igra u filmu "Fences".

“Mislim da niko nije uradio bolji posao od Denzela”, rekao je on.

Film/TV

Pola veka filma "Skupljači perja"

"Bože, ako mi podariš još jedan život posle smrti, dopusti da budem Ciganin, dopusti da sam izaberem jedan od puteva - put radosti koji će od mene načiniti srećnog čoveka ili put smrti u susret sa tobom", govorio je Aleksandar Petrović, koji je pre 50 godina snimio kultni film "Skupljači perja".

Film/TV utorak 28.03. 14:54 Komentara: 12
strana 1 od 1399 idi na stranu