8. sezona “Igre prestola” duža nego što je najavljeno?

Autori serije “Igra prestola” Dejvid Beniof i Den Vajs još ranije su najavili da će, za razliku od prethodnih sezona koje su imale po 10 epizoda, sedma i osma sezona imati 7 i 6 epizoda.

Kultura

Izvor: Independent

Nedelja, 15.01.2017.

16:30

8. sezona “Igre prestola” duža nego što je najavljeno?
Foto: Screenshot

Ipak, u razgovoru za Entertainment Weekly, Kejsi Blojs iz televizijske kuće HBO ukazao je na to da bi poslednje dve sezone možda mogle da budu duže, piše Independent.

“Još nisu utvrdili u kom formatu će biti prikazane poslednje dve sezone, odnosnošta tačno žele. Što se mene tiče, odradiću koliko god žele. Ako mi kažu 8, želeću 10. Ali, sve zaista zavisi od njih. Kada dođe vreme za to, obavestiće me”, rekao je.

Blojs je takođe potvrdio da su u toku pregovori u vezi sa snimanjem prednastavka serije, a da su znatno manje šanse za snimanje spin-ofa u kojem bi se pojavljivali već poznati glumci.

Sedma sezona serije trenutno se snima na Islandu, a na malim ekranima trebalo bi da počne da se prikazuje na leto 2017.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: