"Simpsonovi" predvideli predsednika Trampa pre 16 god.

“Simpsonovi” su mnogo puta uspeli da predvide budućnost, ali čak ni tvorci ove kultne serije verovatno nisu pretpostavljali da će 16 godina unapred “videti” predsednika SAD.

Kultura

Izvor: metro.co.uk

Sreda, 09.11.2016.

09:29

Foto: YouTube Screenshot

Posle pobede Donalda Trampa na izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, vredi se podsetiti epizode “Bart to the Future” koja je emitovana u martu 2000. Den Grini, scenarista “Simpsonovih”, kaže za "Holivud reporter": “Bilo je to upozorenje Americi”.

“To je izgledalo kao logičan korak pre nego što dotaknemo dno. Taj scenario smo upotrebili jer se poklapa sa situacijom u kojoj Amerika gubi razum.”

I Met Groing kaže isto to.

“Predvideli smo da će biti predsednik još 2000, ali je Tramp naravno bio najapsurdniji mogući lik, ime koje je služilo za pošalicu u to vreme i to važi i dalje. To je više od satire”, rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: