Otkriven najvažniji trag o 7. sezoni "Igre prestola"

Više nema sumnje: dva ključna igrača u “Igri prestola” srešće se u sledećoj sezoni, a ako ne želite da znate koji, ne čitajte dalje.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 25.10.2016.

10:30

Otkriven najvažniji trag o 7. sezoni
Foto: Gettyimages

Džon Snou i Deneris Targerijan će se definitivno sresti u sedmoj sezoni popularne serije, a to znamo zahvaljujući fotografijama, pa čak i snimku nastalom na setu.
Poslednji put kad smo je videli, Deneris je krenula ka Vesterosu sa svojom flotom i zmajevima, a Džon Snou ponovo uspostavio kontrolu nad Severom, posle brutalne bitke sa Remzijem Boltonom.

Na gvozdenom prestolu sedi Sersei, koja je “raznela” sve neprijatelje.

Sada se šuška da će Majka zmajeva i Kralj Severa udružiti snage i krenuti na Lanistere, ali to ćemo saznati tek sledeće godine, kada očekujemo nastavak “Igre prestola”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: