Konačno nova uloga za Čarlija Šina

Iz Holivuda stižu vesti da je u pripremi komedija “Mad Families”, pod okriljem kompanije Crackle, a u režiji Freda Volfa, koji je zajedno sa Dejvidom Spejdom napisao ovo ostvarenje.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

20:10

Konačno nova uloga za Čarlija Šina
Foto: Gettyimages

Kao član glumačke postavke naći će se i Šarli Šin, što će ujedno značiti njegov povratak na male ekrane. Pored njega, između ostalih, u filmu će glumiti i Lia Remini i Naja Rivera.

Radnja u ovoj komediji prati Čarlija Džonsa (Čarli Šin), dopadljivog “čoveka-deteta” sa srcem od zlata i jedinstvenim pogledom na svet.

Pričom su obuhvaćene tri porodice, jedna je Latino, druga Afro-američka i treća porodica belaca, koje će deliti prostor za kampovanje tokom vikenda proslave 4. jula. S obzirom da niko neće želeti da odustane od tog mesta, u pokušaju da budu u prijateljskim odnosima, osmisliće takmičenje kako bi odredili pobednika.

Ovo će biti prva uloga za Čarlija Šina nakon objave od pre deset meseci da je HIV pozitivan.

S obzirom na nezaboravnu ulogu u čuvenoj TV seriji “Two and a Half Men”, nadamo se da će i ovaj projekat biti uspešan za poznatog glumca.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: