"Narkos": Prestaćemo onda kad prestane trgovina drogom

Na Netfliksu se pojavila druga sezona popularne serije “Narkos” u kojoj će biti otkrivena sudbina Pabla Eskobara nakon njegovog bekstva iz zatvora.

Kultura

Izvor: Independent

Utorak, 06.09.2016.

10:35

Erik Njuman (Foto: Gettyimages)

Uprkos tome što je Vagner Mura izašao iz projekta, “Narkos” će se i dalje snimati, otkrivaju producenti Erik Njuman i Hose Padilja.

“Seriju ćemo prestati da snimamo kada prestane trgovina drogom”, rekao je Padilja za magazin “Varajeti”, a Njuman dodao: “Prestaćemo onda kad vi prestanete. To je naš dogovor s Amerikom”.

Govoreći o drugoj sezoni, producenti su istakli kako je promena fokusa na 18 meseci Eskobarovog života, umesto 15 godina, fundamentalno promenila seriju.

“Omogućila nam je da usporimo i saživimo se sa likovima više nego što smo to mogli ranije. Sada gledamo kako se njegova imperija ruši”, kaže Njuman.

Sve epizode nove sezone dostupne su od 2. septembra i dobile su pozitivne ocene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: