Upoznajte "sovjetske osvetnike" (VIDEO)

Dok se u Americi vodi "rat" između Marvela i DC-a, Rusi sve to posmatraju sa strane - i spremaju sopstveni blokbaster o superjunacima.

Kultura

Izvor: Index

Nedelja, 28.08.2016.

09:58

Upoznajte
Foto: YouTube Screenshot

Komercijalni uspeh američkih franšiza tera i međunarodne studije da se okušaju u žanru, a čast da snimi "sovjetske osvetnike" pripala je jermenskom reditelju Sariku Andreasyanu.

"Guardians" odnosno "Zashchitniki" u originalnom nazivu svoju radnju bazira oko superheroja stvorenih za vreme Hladnog rata.

"Sovjetski osvetnici" već su osvojili društvene mreže, a svetlo dana u Rusiji će ugledati 23. februara sledeće godine. Mnogi se slažu kako teško može biti gori od "Odreda otpisanih" i s nestrpljenjem čekaju, ako ništa drugo, fini komad "treša".

Jedini problem s trejlerom je sinhronizacija na engleski, ali slika je u ovom slučaju ionako bitnija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: