"Frka na venčanju" u bioskopima od 25. avgusta

Frka na venčanju je urnebesna komedija, a u isto vreme i istinita priča o dva brata, parti manijaka koja u bioskope širom Srbije 25. avgusta. Glavne uloge tumače Zek Efron, Ana Kendrik, Odri Plaza i Adam Davin.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2016.

11:52

Davin i Efron su braća Majk i Dejv, koja su poznata po tome kako često znaju da unište svako porodično okupljanje svojim neobuzdanim ponašanjem. Kako bi ih sprečili da unište sestrino venčanje na Havajima, njihovi roditelji zahtevaju od njih da povedu pratilje. Tražeći izlaz iz novonastale situacije, braća postavljaju oglas na Internet, koji postaje prava medijska senzacija. Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima, nikako ne žele da propuste devojke Alis i Tatjana koje se javljaju na ovaj oglas. Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali.

Koliko god ovo ludo zvučalo, ovo je film koji je inspirisan istinitom pričom. Sve je počelo oglasom na sajtu Craigslist, kada su Majk i Dejv bili primorani da nađu pratilje za sestrino venčanje. Braća su primila preko hiljadu prijava i ubrzo su privukli pažnju cele zemlje. Za samo mesec dana otišli su na bezbroj sastanaka, ali ubrzo je postalo jasno da je njihov primarni cilj bio da se zabave.

Kritičari film „Frka na venčanju“ proglašavaju komedijom godine koju morate da pogledate na velikom platnu, a možda baš u tami bioskopskog mraka pronađete svoju srodnu dušu, pratnju za venčanje ili još bolje - društvo za bioskop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: