"Povratak Džona Snoua je bio 'razočaravajući'"

Povratak Džon Snoua iz mrtvih i nije bio iznenađujući s obzirom na glasine koje su prethodile početku 6. sezone. Međutim, ono što fanovi nisu mogli da predvide je to da li će povratak iz mrtvih da promeni jednog od njihovih omiljenih junaka.

Kultura

Izvor: Independent

Ponedeljak, 22.08.2016.

20:33

Foto: Gettyimages

Glumac Kit Harington otkrio je da je sve vreme znao da će se lik kojeg tumači vratiti iz mrtvih.

„Znao sam da će me oživeti, ali nisam znao da li ću ovoga puta da budem druga osoba, ili možda zlikovac. Tako da nisam mogao unapred da se pripremam, što je bilo jako teško. Dobio sam scenario i video da se Džon Snou vraća kao tipični Džon Snou i moram da priznam da sam se isprva razočarao“, kaže Harington.

Njegovo razočarenje nije trajalo dugo kada je saznao detalje uloge u predstojećoj sezoni.

„Ali Džon Snou ima odgovor na pitanje “šta posle“. On zna šta sledi posle smrti i to vremenom određuje ko je on i šta želi da postigne“.

Sedma i osma sezona serije “Igra prestola“ biće i poslednje, sa znatno manjim brojem epizoda po sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: