Koliko epizoda ima do kraja "Igre prestola"?

Producenti “Igre prestola” potvrdili su da su preostale još samo dve sezone svetski popularne serije koja se emituje na kanalu HBO.

Kultura

Izvor: Independent

Sreda, 29.06.2016.

10:25

Koliko epizoda ima do kraja
Tanjug / Helen Sloan/HBO via AP

Dejvid Beniof i D.B. Vajs ranije su sugerisali da se približavaju samom kraju serije, ali su sada, u intervjuu za Deadline, izjavili da će pred gledaocima biti još samo 13 epizoda – sedam u sedmoj i šest u osmoj sezoni, a da će svaka epizoda imati budžet od 10 miliona”.

“Govorimo o još dve sezone. Od početka smo želeli da to bude serija od oko 70-75 sati. Recimo da je za sada plan da to bude 73”, rekao je Beniof.

Producenti imaju jasnu viziju priče.

“Kraj nam je poznat već neko vreme i idemo ka njemu”, kaže Beniof.

Džordž R.R. Martin, autor knjiga “Pesma leda i vatre” koja je osnov za “Igru prestola”, verovatno nije zadovoljan skraćivanjem sezona.

Serija je već nadmašila njegove knjige, ali je 2014. rekao da priželjkuje da sezone imaju po 13 epizoda.

Emitovanje 7. sezone trebalo bi da počne u proleće naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: