Dizni nastavlja Frozen sagu u vidu knjige

Kompanija Dizni nedavno je saopštila da planira da objavi knjigu u kojoj će se pojaviti popularni likovi iz animiranog filma “Frozen”.

Kultura

Izvor: Time

Petak, 24.06.2016.

19:20

Dizni nastavlja Frozen sagu u vidu knjige
Foto: Beta/AP

Glavni junaci knjige od 224 strane koja nosi naziv “Frozen Northern Lights” biće Elza, Ana, Olaf, Kristof, Sven i novi junak Litl Rok, koji će pokušati da povrate sjaj polarne svetlosti.

Predstavnici kompanije Dizni saopštili su da kompanija planira da do kraja godine objavi još 9 knjiga, piše magazin Tajm.

Film “Frozen” prati priču o dve sestre - Ane i Elze - u fiktivnom kraljevstvu Arendel. One su razdvojene jer se sve što Elza dodirne pretvara u led. Ana sa malom družinom, koju čine planinar Kristof, Sneško Olaf i irvas Sven, kreće u potragu za svojom sestrom kako bi kraljevstvo otrgla od zime.

“Frozen” se trenutno nalazi na prvom mestu liste filmova s najvećom zaradom svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: