"Igre prestola": Konačno otkrivena sudbina Džona Snoua

Ako niste gledali drugu epizodu nove sezone “Igre prestola”, možda je bolje da ne čitate ovaj tekst, budući da otkriva sudbinu jednog od omiljenih likova u ovoj seriji.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2016.

09:32

Tanjug / AP Photo/Thibault Camus

PAŽNJA: Ostatak teksta sadrži spojlere!
Foto: YouTube Screenshot
Kit Harington je u proteklih 11 meseci zavaravao medije, budući da se u sinoćnoj premijeri druge epizode “Igre prestola” ispostavilo da je njegov lik Džon Snou – živ (!), odnosno da je oživljen.

Iako nema sumnje da su ubodi koje je dobio od svoje braće bili smrtonosni, on je magijom oživljen, a kao što smo već imali priliku da vidimo u ovoj seriji, takvo ustajanje iz mrtvih obično podrazumeva gubljenje barem jednog dela duše.

Džona je oživela Melisandra svojom magijom, ali joj je u tome pomogao i Snouov jezovuk Duh.

Dogodila se još jedna stvar vredna gledanja druge epizode: Hodor je rekao nešto što nije “Hodor”. Ostalo nećemo otkrivati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: