SNL legende ponovo zajedno na filmu?

Stari drugari iz zlatnog doba popularnog šou programa "Saturday Night Live", Den Ejkrojd i Čevi Čejs mogli bi se ponovo naći zajedno na filmu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

18:04

SNL legende ponovo zajedno na filmu?
Foto: YouTube Screenshot

Komičari koji su nas zasmejavali filmovima kao što su “Spies Like Us”, “Nothing But Trouble”, već nekoliko godina pažljivo razmatraju projekte u kojima bi mogli da se pojave zajedno i izgleda da su našli nešto što im je obojici privuklo pažnju.

“Film se zove ‘Run For The Roses’ i dešava se na kentaki derbiju. Ja igram sobara liku kojeg glumi Čevi Čejs. On je bogataš koji je bankrotirao, a bavi se uzgojem trkačkih konja. Radnja filma smeštena je u tom svetu i, verujte mi, biće urnebesno”, rekao je Den Ejkrojd, govoreći o novom zajedničkom projektu u kojem će se pojaviti sa svojim kolegom.

“Postajemo pomalo stari za ovakve uloge”, nastavlja iskreno Ejkrojd. “Moramo ‘predati palicu’ nekome poput Bena Stilera i Ovena Vilsona. Stvar je u tome, Čevi Čejs i ja, ponovo na filmu zajedno, možda neće biti najlepša stvar za gledati, ali može biti veoma smešno”.

Ostaje nam da vidimo kako će studio Sony, koji ima prava na scenario, odlučiti o budućnosti ove komedije.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: