Počela "Igra prestola": Šta se desilo u novoj epizodi?

Iako sudbina Džona Snoua još nije razjašnjena, prva epizoda nove sezone “Igre prestola” nikog nije ostavila ravnodušnim.

Kultura

Izvor: Huffington Post

Ponedeljak, 25.04.2016.

09:54

Počela
Foto: YouTube Screenshot

PAŽNJA! Ostatak teksta sadrži spojlere!

“The Red Woman”, kako se zove epizoda, počinje od trenutka kada Davos pronalazi Džonovo telo i on ga s odanim članovima Noćne straže štiti od ostatka “Bratstva”.

Sansa i Teon beže od Boltonovih i sastaju se s Brijenom i Podrikom, dok Peščane zmije predvođene Elarijom preuzimaju vlast u Dorni ubistvom princa Dorana, Area Hote i Tristana. Jedno otkriće o Melisandri toliko menja tok serije da je neophodno da i sami pogledate prvu epizodu šeste sezone. Reći ćemo samo to da je glumica koja je igra Keris van Hauten u jednom intervjuu izjavila: “Ona definitivno ima određene moći. Ne znam koliko je stara, ali sigurno ima više od 100 godina. Ona je mudar duh...”

HBO je objavio i prvi trejler za drugu epizodu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: