"Zootropolis" oborio rekord crtanog filma "Frozen"

Crtani film “Zootropolis” (Zootopia) je u Americi oborio rekord “Frozen”-a tokom prvog vikenda prikazivanja sa inkasiranih 73,7 miliona dolara, saopštio je Disney.

Kultura

Izvor: Newser

Ponedeljak, 07.03.2016.

09:47

Foto: YouTube Screenshot

Džinifer Gudvin pozajmljuje glas zečici Džudi Hops koja postaje član policijskih snaga. Priča je smeštena u životinjskom svetu u kom predatori i plen žive u miru – niko nikog ne jede, pa čak i ne maltretira, što policijski poziv čini pomalo dosadnim.

Iako Džudi vredno radi, načelnik policije Bogo, bufalo prodornog glasa (pozajmljuje ga Idris Elba), sumnja u njene sposobnosti i zadužuje je za regulisanje parking mesta.

To je ne obeshrabruje, nego se trudi da postane najbolja u svom poslu. Dok daje kazne za pogrešno parkiranje, upoznaje Nika Vajlda (Džejson Bejtman), lisca prevaranta koji uživa u tome da se šali na njen račun. Ipak, ona uspeva da ga ubedi da bude koristan i pomogne joj da pronađe nestalog gospodina vidru. Ispostavlja se da je njegov nestanak povezan sa zaverom u vrhu vlasti da unese strah među stanovnike Zootropolisa i učini ih ponovo agresivnim i opasnim. Na filmu je radila i pevačica Šakira koja je pozajmila glas jednoj gazeli i izvela naslovnu numeru.

“Zootropolis” je sasvim drugačija priča o životinjskom carstvu i sigurno je vredi pogledati. U našim bioskopima se prikazuje od 3. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: