Film "Dedpul" stigao u Srbiju

Jedan od najiščekivanijih blokbastera u 2016-oj godini, “Dedpul”, konačno je stigao i kod nas.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2016.

15:30

Film
Foto: Screenshot

Nedavnoj premijeri filma "Dedpul" u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center prisustvovali su brojni fanovi i poznate ličnosti - Gordan Kičić, Petar Strugar, Sky Wikluh, Nevena Božović i Dragan Kapičić sa suprugom.

Poslednja superheroj zvezda Foksovih adaptacija Marvelovih razlikuje se od svih do sada napravljenih filmova o superherojima.

Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson (Rejnolds), nakon rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego - Dedpula.

Ubrzo, neuništivi anti-heroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

U filmu Tima Milera glavne uloge tumače Rajan Rejnolds i naš glumac - Stefan Kapičić. Osim njih, tu su i Morena Bakarin, Ed Skrein, T.Dž. Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Kapičič u filmu igra Kolosusa, jednog od glavnih likova, a po njegovim rečima ova uloga je ostvarenje dečačkog sna i „zlatna medalja“ u karijeri. Rob Liefeld, kreator stripa Dedpul, napisao je na svom instagram profilu da je veliki fan Stefana i Kolosusa.

Film o heroju koji to nije od danas je na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: