Objavljene prve fotografije iz filma "Ghostbusters"

"Who you gonna call?" Većina nas vrlo se dobro seća ove popularne uzrečice proizašle iz poznate pesme snimljene za još poznatiji film koji je početkom osamdesetih godina žario i palio bioskopskim blagajnama, a od Bila Marija napravio međunarodnu holivudsku glumačku zvezdu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2016.

12:20

Objavljene prve fotografije iz filma

Više od 30 godina kasnije, tačnije u julu ove godine, dolazi vreme za ISTERIVAČICE DUHOVA – novu filmsku verziju poznatog serijala ovaj put upotpunjenu vrhunskim ženskim komičarskim zvezdama predvođenim Melisom Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Lesli Džouns.
Novim isterivačicama duhova u ovom sigurnom letnjem hitu pridružiće se i zvezda Kris Hemsvort, Endi Garsija i Mišel Kenet Vilijams, ali svoje uloge iz originala ponoviće Den Akrojd, Sigorni Viver i Bil Mari.
Ovih dana konačno su objavljene prve dostupne fotografije iz ove predstojeće komedije koju vam ovim putem donosimo. Reditelj filma je Pol Fejg, što znači da nas očekuje prava humoristična zabava, budući da smo se do sada na malim ekranima smejali njegovim rediteljskim rešenjima u serijama kao što su „Arrested Development“ i „The Office“ odnosno u bioskopima u hitovima poput „Deveruša“ i „Špijunke“. U ISTERIVAČICAMA DUHOVA, Fejg će kombinovati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova.
Uz potpuno novu glumačku ekipu i povratak starih likova nesumnjivo je da nas ovog leta očekuje do sada neviđeno spasavanje sveta!

Akciona hit komedija ISTERIVAČICE DUHOVA u domaće bioskope stiže krajem jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: