"Dedpul" redefiniše žanr?

Holivudski glumac Rajan Rejnolds izjavio je da Dedpul, Marvelov antiheroj, u moru filmova o superherojima, redefiniše žanr.

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 04.02.2016.

20:56

Holivudski glumac Rajan Rejnolds izjavio je da Dedpul, Marvelov antiheroj, u moru filmova o superherojima, redefiniše žanr.

Prema sinopsisu, film govori o bivšem agentu specijalnih snaga Vejdu Vilsonu koji se podvrgava eksperimentu radi izlečenja od raka.

Operacija mu ostavlja ožiljke, ali mu daje i moći koje su ga brzo izlečile, te Vilson, uskoro Dedpul, traga za čovekom koji je izveo eksperiment kako bi se osvetio.

"Dedpul menja pravila igre kada su u pitanju filmovi o superherojima. Imamo toliko filmova koji su veoma, veoma ozbiljni i mračni, a Dedpul je suprotnost tome. On ništa ne doživljava ozbiljno i sve doživljava kao zabavu. To je osvežavajuća promena", rekao je Rejnolds Rojtersu.

"Imate vi tu i dalje napetu akciju, čak i teme koje su ozbiljnije nego u drugim Marvelovim filmovima", dodao je on.

Film je režirao Tim Miler, a pored Rejnoldsa, igraju Ed Skrajn, T.J. Miler, Morena Bakarin, dok je glas Kolosusu pozajmio Stefan Kapičić.

"Dedpul" stiže u bioskope širom sveta 9. februara, a na repartoaru srpskih bioskopa biće od 11. februara u distribuciji "MegaKom filma".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: