Četiri glumca u trci za ulogu Putina

Četiri glumca su u trci za ulogu ruskog predsednika Vladimira Putina u novom projektu „Putin“, reditelj će biti dvostruki oskarovac, a snimanje je planirano za proleće ove godine, izjavio je jedan od menadžera kompanije „Najts bridž entertejnment“ Valerij Sarjan.

Kultura

Izvor: sputniknews.com

Utorak, 02.02.2016.

20:51

Četiri glumca u trci za ulogu Putina

„Mi nikakvu informaciju nismo davali o tome da je Leonardo Dikaprio saglasan da igra Putina. Moguće da se buka digla zbog njegovih izjava nemačkim medijima. Mogu reći da su u trci četiri prvoklasna glumca, dok će film snimati režiser koji ima dva Oskara“, rekao je on.

Sarjan je takođe rekao da scenario filma nije rađen u saradnji sa Putinom, iako su pojedini mediji pisali o tome da je Putin učestvovao u tom procesu.

„U pitanju je film koji ne zahteva bilo kakvu saglasnost ruskog predsednika. Mi sa Putinom o tome nismo razgovarali, iako su sva pitanja vezano za scenario poverena advokatima naše kompanije“, rekao je on.

Snimanje filma bi, prema Sarjanu, trebalo da počne na proleće ove godine.

foto: flickr.com/DonkeyHotey

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: