Dikaprio: Voleo bih da glumim Putina

Leonardo Dikaprio ruskog predsednika smatra „veoma, veoma, veoma interesantnim“. Glumac kaže da je očaran ruskom istorijom i da je spreman da igra ne samo Putina, nego i Lenjina i Raspućina.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2016.

08:31

Dikaprio: Voleo bih da glumim Putina
Foto: YouTube Screenshot

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio u intervjuu nemačkom listu „Velt am zontag“ ispričao je da bi sa zadovoljstvom igrao predsednika Rusije Vladimira Putina.

„Putin je veoma, veoma, veoma interesantan i ja bih ga sa zadovoljstvom glumio“, rekao je glumac listu.

Dikaprio je dodao da se lično susreo s Putinom pre nekoliko godina u Sankt Peterburgu na forumu posvećenom spasavanju sibirskih tigrova.

„Moj fond je finansijski podržavao nekoliko projekata za zaštitu ovih divljih mačaka. Putin i ja smo razgovarali samo o zaštiti ovih predivnih životinja, nikako o politici“, dodao je Dikaprio.

On je takođe rekao da je očaran istorijom Rusije.

„Lenjin bi takođe bio interesantna filmska uloga. Ja bih sa zadovoljstvom igrao i Raspućina. Smatram da je potrebno da bude više filmova o ruskoj istoriji“, rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: