Entoni Hopkins se kaje zbog Hanibala

Britanski glumac i oskarovac Entoni Hopkins izjavio je da žali što je tumačio lik Hanibala Lektora.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2016.

15:22

Entoni Hopkins se kaje zbog Hanibala
Foto: Gettyimages

U intervjuu koji je dao sajtu The Wrap, 78-godišnji glumac je rekao da je prvi film u kom je glumio ovog opasnog sociopatu, "Kad jaganjci utihnu", za koji je nagrađen Oskarom, jedini za koji se može reći da je "okej".

Hopkins, međutim, duboko žali što je pristao da igra u nastavcima "Hanibal" i "Crveni zmaj", koji su premijerno prikazani 2001. odnosno 2002.

On smatra da je trebalo da se ugleda na Džodi Foster, koju je u tim filmovima zamenila Džulijan Mur, i prepusti nekom drugom ulogu Hanibala. Na pitanje novinara da li postoji mogućnost da ponovo igra monstruoznog ljudoždera, Hopkins je kratko odgovorio: "S tim sam zauvek završio".

Čuveni horor iz 1991. i njegovi nastavci, kojih je bilo ukupno tri sa "Hanibalovim odrastanjem", nisu loša uspomena samo za Entonija Hopkinsa, već i za bračni par iz Pensilvanije koji je pozajmio kuću za snimanje nekih od najjezivijih scena.

Skot i Barbara Lojd već mesecima bezuspešno pokušavaju da prodaju svoju kuću. Čak i nakon što su spustili cenu, nije im se javio nijedan ozbiljan kupac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: