Počelo snimanje filma "Doktor Strejndž"

Studio Marvel počeo je snimanje filma "Doktor Strejndž", u režiji Skota Deriksona. U filmu igraju Benedikt Kamberbač, Čuitel Edžiofor, Rejčel Makadams, Majkl Stulbarg, Meds Mikelsen i Tilda Svinton.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2015.

10:50

Default images
Benedikt Kamberbaè (Foto: Beta / Chris Pizzello/Invision)

Film, koji će se pojaviti u američkim bioskopima 4. novembra naredne godine, snimaće se na raznim lokacijama u svetu, uključujući London, Njujork, Hongkong i Katmandu.

"Doktor Strejndž" prati priču o neurohirurgu, doktoru Stivenu Strejndžu, koji posle užasne saobraćajne nesreće otkriva skriveni svet magije i alternativnih dimenzija.

To je, kako navodi srpski distributer "Taramaunt", novi film iz treće faze Marvelovog filmskog univerzuma. Cilj treće faze, tokom četiri godine i devet filmova, jeste da upozna publiku sa novim herojima i da nastavi avanture omiljenih likova.

Zasnovan na liku iz Marvelovog stripa, koji se prvi put pojavio u "Čudnim pričama", u broju 110, jula 1963, "Doktor Strejndž" nastavlja avanture ispričane u filmovima "Iron Man", "Neverovatni Halk", "Iron Man 2", "Kapetan Amerika - Zimski vojnik", "Čuvari galaksije", "Osvetnici - Era Altrona", "Antmen", i novim ostvarenjima "Kapetan Amerika - Građanski rat", "Čuvari galaksije 2" i "Tor: Ragnarok".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: