“Ratovi zvezda”: Dizni planira bar još šest nastavaka

Od “Osvete Sita”, poslednjeg nastavka franšize "Ratovi zvezda" prošlo je čak 10 godina, a fanovi u međuvremenu s nestrpljenjem očekuju “Buđenje sile”. Ako vam se još 10 godina čekanja čini kao izuzetno dug period, kompanija Dizni ima lepe vesti za vas...

Kultura

Izvor: Independent

Sreda, 18.11.2015.

16:40

Default images
Foto: Screenshot

Sudeći prema navodima magazina “Wired”, kompanije Dizni i Lukasfilm odlučile su da u narednih šest godina svake godine objavljuju po jedan film.

“Poslednje četiri decenije predstavljaju samo uvod u ono što kompanija Dizni planira da ostvari. Ukoliko sve bude bilo kako treba, tj. ako ste bili dovoljno svesni kada je prikazan prvi film “Ratova zvezda”, najverovatnije nećete doživeti da vidite i poslednji, s obzirom na to da je u pitanju večna franšiza”, izjavio je pisac Adam Rodžers nakon razgovora sa Ketlin Kenedi, direktorkom Lukasfilma.

Drugim rečima – čini se da se kompanija sprema da na “Ratove zvezda” primeni formulu Marvelovog univerzuma, odnosno da obožavaoce najverovatnije očekuju brojne spinof serije, video-igre, adaptacije stripova, igračke itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: