Brosnan: "'Spektra' je 'slab' film o Bondu"

Glumac Pirs Brosnan ne krije da nimalo nije oduševljen novim filmom o špijunu Džejmsu Bondu...

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 18.11.2015.

12:00

Default images
Foto: Beta/AP

Iako poslednji nastavak čuvene franšize od kraja oktobra puni bioskopske sale širom sveta, Brosnan, koji je lik Bonda tumačio od 1995. do 2002. godine, nema dobro mišljenje o novom filmu.

“Očekivao sam taj film s velikim nestrpljenjem, ali ispostavilo se da je predugačak i da je priča bila slaba – mogla je da bude dosta jezgrovitija”, rekao je Brosnan.

“’Spektra’ nije ni Bond ni Born. Gledam li film o Bondu? Ne gledam film o Bondu? Ali moram da priznam da se Danijel pokazao kao prilično dobar glumac, ima taj neki ležeran stav”, zaključio je.

Brosnan je trenutno zauzet promocijom novog filma “No Escape” koji je u bioskopima počeo da se prikazuje krajem avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: