Objavljen prvi tizer za “Warcraft”

Kompanije koje zajedno rade na ovom dugo očekivanom ostvarenju, Legendary Pictures i Universal Pictures, najavile su da će ceo trejler biti objavljen u petak.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 04.11.2015.

10:22

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Danas nam donose prvi tizer, najavu za ono što ćemo imati prilike da gledamo. Iz ovih nekoliko sekundi, možemo pretpostaviti da će film zaista biti fantastičan.

Stvorena u Blizzard Entertainment radionici, ova epska avantura donosi nam sudar različitih svetova, u borbi za prevlast i opstanak. Režiju potpisuje Dankan Džouns (“Moon”, “Source Code”), a scenario Čarls Livit.

Dominik Kuper je kralj Lejn Vrin, Trevis Fimel – Anduin Lotar, Ben Foster – Mediv, Ben Šnecer – Kadgar i Rut Nega je Lejdi Taria. Oni su na strani Alijanse, dok je suprotna strana, Horda, u sledećem sastavu: Klensi Braun – Crnoruki, Tobi Kebel – Durotan, Robert Kazinski – Orgrim i Denijel Vu – Gul Dan. Pola Paton, u ulozi Garone, naći će se negde između dve sukobljene grupacije.

U iščekivanju filma, koji stiže 10. juna 2016. pogledajte tizer, a trejler nam dolazi u petak. Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: