Finalni trejler za najnoviji Bond film “Spectre”

Sada kada se premijera najnovijeg Bond filma, “Spectre”, meri nedeljama, kompanija Sony Pictures Entertainment odlučila je da objavi još jedan, ovoga puta konačni trejler pred premijeru.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 03.10.2015.

14:39

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Zagonetna poruka iz prošlosti otkriva Bondu tajnu, zlokobnu organizaciju. I dok se ‘M’ bori sa političarima da održi organizaciju aktivnom, agent 007 polako razotkriva slojeve tajni iza kojih se krije Spektra.

Denijel Kreg, po četvrti put igra Bonda, a kako je pre nekoliko dana najavio, igraće ga dokle god bude imao snage. Znači, možemo ga očekivati i u novom nastavku, za neke dve-tri godine.

“Spectre” će imati težak zadatak, da postane najuspešniji Bond film svih vremena. Da bi to uradio, moraće da obori rekord koji drži prethodni film, “Skyfall”, koji je u svetu uspeo da zaradi preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.

Reditelj Sem Mendez je nedavno izjavio da će mu ovo biti poslednji Bond film, ali, sada kada je Denijel Kreg najavio da ostaje tu gde jeste, možda se i reditelj predomisli. Ipak su sjajan tandem.

Premijera je zakazana za 26. oktobar u Velikoj Britaniji, a ostatak sveta moraće da ga čeka do 06, novembra. Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: