Više nema sumnje: "Džon Snou" fotografisan na setu

Glumac Kit Harington fotografisan je u kostimu Džona Snoua na setu serije “Igra prestola” u Severnoj Irskoj čime su potvrđene spekulacije o sudbini njegovog lika.

Kultura

Izvor: Independent

Subota, 26.09.2015.

19:50

Default images
Beta / Helen Sloan/HBO via AP

Harington na paparaco fotografijama ne nosi odelo Noćne straže, nego drugačiji kostim za koji mnogi smatraju da podseća na oklop Starkovih.

Ako niste gledali petu sezonu serije, a ne želite da vam pokvarimo utisak, nemojte čitati dalje. Već nekoliko meseci raspravlja se o sudbini Džona Snoua koji je u završnici pete sezone ostavljen da leži u lokvi krvi.

Glumac je ranije u intervju za belgijski magazin Humo potvrdio da ćemo mladog Džona i dalje gledati u seriji, uprkos tome što je delovalo da je definitivno mrtav.

Harington je rekao: “Igra prestola biće deo mog života još neko vreme. Verovatno ću biti u tridesetim godinama, kad završim sa tim projektom. Ipak, ja ne znam koliko traje moj ugovor”, dodao je on.

U ovom trenutku malo toga se zna o šestoj sezoni serije, jer više ne prati originalne knjige Džordža R. R. Martina.

S druge strane, reditelj pa i sam Martin više puta su do sada izjavljivali da je Džon Snou definitivno mrtav. Da li su nas obmanjivali, tek ćemo videti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: