„Trejnspoting 2“ - ista glumačka ekipa kao u prvom delu

Posle skoro 20 godina od pojavljivanja filma Denija Bojla o grupi edinburških heroinskih zavisnika, poznati "Trejnspoting" dobiće svoj nastavak, piše britanski Telegraf.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 08.09.2015.

14:35

Default images

Prema rečima poznatog reditelja, sva četiri glavna glumca žele da rade na novom filmu: Juan Makgregor, Juan Bremner, Džoni Li Miler i Robert Karlajl.

Bojl kaže da je sada jedini problem uskladiti rasporede glumaca, pošto dvojica rade na serijama. Miler glumi Šerloka Holmsa u seriji "Elementary“, dok Karlajl igra u seriji "Unce Upon a Time“.

"Trejnspoting" iz 1996. godine, rađen po istoimenom romanu Irvina Velša iz 1993. godine, dobio je mnogo pozitivnih kritika i proglašen je jednim od najznačajnijih britanskih filmova svih vremena.

Nastavak je trenutno nazvan „Trejnspoting 2“ i napisao ga je Džon Hodžes na osnovu Velšove knjige "Porno" iz 2002. i govori o istim likovima 10 godina nakon događaja iz prvog dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: