Pirs Brosnan: Džejms Bond nikada neće biti gej

Pirs Brosnan bi podržao da Džejms Bond u filmu bude gej, ali kaže da ne veruje da bi se producenti složili s njim.

Kultura

Izvor: Independent

Sreda, 26.08.2015.

08:39

Default images
Beta / John Salangsang/Invision/AP

Glumac koji je igrao najpoznatijeg tajnog agenta i to u četiri nastavka (od 1995. do 2002.) smatra da je moguće da Idris Elba postane prvi crni agent 007, ali kaže da su producenti daleko fleksibilniji kada je reč o boji kože, nego o seksualnoj opredeljenosti Bonda.

“Mislim da Barbara Brokoli (producent svakog Bond filma od 1993.) ne bi dozvolila da se gej Bond pojavi bilo kad. Ipak, bilo bi to interesantno za gledanje”, kaže Brosnan.

“Počnimo od toga da odličan tamnoputi glumac postane Džejms Bond. Idris Elba svakako ima izgled i harizmu, ali mislim da će se Danijel Krejg zadržati još neko vreme”.

Krejg je inače potpisao ugovor za još jedan nastavak nakon filma “Spectre” koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima ove godine. On je ranije izjavio da bi želeo da napusti franšizu nakon što ispoštuje ugovor.

Inače, već neko vreme se spekuliše da će Krejgov naslednik biti Idris Elba i to od kako je Sony Pictures prošlog novembra objavio da bi taj britanski glumac “trebalo da bude sledeći Bond”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: