Džeki Čen će snimiti film i pesmu sa sinom Džejsijem

Zvezda akcionih filmova Džeki Čen rekao je da želi da radi sa svojim sinom Džejsijem na filmu i albumu pošto su se njihovi odnosi poboljšali nakon što je njegov naslednik izašao iz zatvora u kojem je proveo šest meseci zbog posedovanja marihuane, prenosi AP.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 04.08.2015.

13:29

Default images
Beta / AP Photo/Ng Han Guan

Džeki Čen je rekao da je za njegovog sina bilo dobro što je bio u zatvoru, pošto je to uticalo na njegovu zrelost i da su sada njihovi odnosi mnogo bolji.

"Pre sam bio previše tradicionalan ,u u stilu 'Ti sine, idi, ne želim da ti pomognem, moraš sam sebi pomoći'", rekao je poznati glumac i dodao da je bio zapanjen dok je snimao rimejk filma "Karate kid" pored sina Vila Smita, tinejdžera Džejdena, kojem je otac pomagao svakog dana na setovima.

"Onda sam se zapitao zašto sam toliko tvrdoglav", rekao je Čen AP-u.

On kaže i da je tražio prikladan film za Džejsija i u međuvremenu će producirati njegov album, koji se očekuje krajem godine, ali i da se nada da će uraditi duet sa sinom u jednoj od pesama.

"Verovatno će biti jedna pesma koju ćemo zajedno pevati", rekao je poznati glumac i dodao da će se u njoj izviniti Džejsiju zato što ga je ignorisao dok je bio mlad. "Reći ću u pesmi 'Izvini, bio sam zauzet u to vreme'", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: