Bliži se premijera filma "Fantastična 4"

Fantastična 4, ovog leta dolazi na velika platna u spektakularnoj ekranizaciji studija 20th Century Fox! Priču koja opisuje poreklo Fantastične 4 i koja nam donosi prikaz događaja pre nego što su postali superheroji, ovaj put potpisuju novi reditelj, novi scenaristi i novi glumci.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2015.

09:50

Default images

Mlade naučnike koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju u udaljen i opasan svet, igraju Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja) i Džejmi Bel (Stvor). Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.

Reditelj Fantastične 4 je Džoš Trenk, koji je pažnju na sebe skrenuo filmom Hronike iz 2012. godine, dok je scenario napisao Sajmon Kinberg, poznat po filmovima X-men: Dani buduće prošlosti, Šerlok Holms i Gospodin i gospođa Smit.

Fantastična 4 u bioskope širom Srbije stiže od 6. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: