X-Men i Fantastična četvorka zajedno na velikom ekranu?

Spoj superjunaka "X-Men" i "Fantastične četvorke" u zajedničkoj priči, koji fanovi tih filmova priželjkuju, reditelju Brajanu Singeru se čini sasvim prirodan.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.07.2015.

15:50

Default images
Beta / Twentieth Century Fox via AP

Singer je u nedavnom intervjuu za Yahoo! Movies pomenuo i na koji način bi mogao dve grupe superjunaka da udruži u istom svetu: "Ima veze sa vremenom. To je sve što ću reći".

Reditelj je svoje iskustvo sa zakonima vremena i izmenama vremenskog toka i događaja prikupio snimajući dva X-Men filma ("Dani buduće prošlosti" i nastavku "Apocalypse" koji stiže u maju sledeće godine), u kojima je celi uspostavljeni poredak izmenio.

Jasno je da jedino putem vremenske anomalije može da okupi Fantastičnu 4 i članove X-Mena, navodi se u saopštenju MegaComFilma. Eventualno "okupljanje" superjunaka je, naravno, pod znakom pitanja i zavisi od puno faktora, prvenstveno od uspeha novog filma "Fantastične četvorke" i uspeha "X-Mena: Apocalypse" sledeće godine.

"Fantastična 4" će doživeti svoje četvrto filmsko izdanje, ali će ovoga puta ekipa biti nešto drugačija i ovaj film, od koga fanovi očekuju mnogo, predstavlja ribut franišize.

Novu "Četvorku" čine Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja), Džejmi Bel (Stvor) i Tobi Kebel (Doktor Dum). U domaće bioskope "Fantastična 4" stiže 6. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: