Može li Džared Leto da nasledi Hita Ledžera kao Džoker?

Kada mu je dodeljena uloga čuvenog negativca Džokera, glumac Džared Leto verovatno je pretpostavio da će se kod fanova javiti nezadovoljstvo, i da je neizbežno poređenje sa slavnim glumcem Hitom Ledžerom.

Kultura

Izvor: Independent

Sreda, 15.07.2015.

13:32

Default images
Foto: Screenshot

Ali, sasvim je moguće da ni sam Leto, dobitnik Oskara, nije mogao da sluti na kakva će lavina negativnih komentara uslediti na Tviteru ubrzo nakon objave novog trejlera za film “Suicide Squad”.

Dok mnogi smatraju da Leto ima potencijala da zablista u ulozi Džokera, drugi smatraju da njegov talenat ne može da se meri sa briljantnošću sa kojom je pokojni Hit Ledžer tumačio ovaj lik.

Ledžeru, koji je 2008. godine umro u 28. godini života, uloga Džokera u filmu “The Dark Knight“ posthumno je donela Oskara, Zlatni globus i Bafta nagradu za najboljeg sporednog glumca.

Šta vi mislite, da li je Leto dorastao ovoj ulozi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: