Džilijan Anderson nosi periku u nastavku "Dosijea Iks"

Fanovi "Dosijea Iks" koji su prisustvovali snimanju nove sezone popularne SF serije ne malo su se iznenadili kada su primetili da glumica Džilijan Anderson nosi periku.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 29.06.2015.

19:15

Default images
Foto: Beta / AP

Godinama je Dejna Skali, lik koji Andersonova tumači u seriji, bila najpopularnija riđokosa malog ekrana. Na prvim fotografijama nove sezone "Dosije Iks", koja će početi da se emituje od januara iduće godine, Skali, međutim, ima više plavu nego riđu kosu, i što je još gore, to nije njena prava kosa, već perika.

Drugi dan snimanja u centru Vankuvera pratilo je oko 9.500 obožavalaca serije, od kojih je nekoliko njih primetilo da Anderson nosi periku, vest koja je ubrzo osvanu na internetu.

U intervjuu koji je dala listu Entertainment Weekly, glumica je potvrdila da nosi periku i objasnila zašto.

Naime, kada je nekoliko dana pre početka snimanja htela da se ofarba u riđe, njen frizer joj je to zabranio. "Pre toga sam nekoliko puta morala da se farbam zbog uloga (Kriza, Hanibal, Pad) i kosa je počela naglo da mi opada", objasnila je Anderson.

"Usred snimanja serije 'Pad' morali su da prestanu da mi stavljaju viklere jer je kosa počela da mi opada u pramenovima", navela je ona.

Plavuša u "Pad"-u, Anderson nije mogla da ponovo postane riđa bez opasnosti da potpuno oćelavi.

"Zato moram da nosim periku, iako mi to jako smeta. To je kao da držite glavu u kalupu. Stalno me boli glava, imam užasne migrene. Želim da svi moji fanovi znaju da patim da bih bila riđokosa", kazala je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: