Kevin Kostner dobija glavnu ulogu u TV seriji?

Američki glumac Kevin Kostner pregovara sa internet platformom Amazon za ulogu u novoj advokatskoj seriji "Trial".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.06.2015.

21:16

Default images
Foto: Beta

Kako prenosi sajt Deadline, dvostruki Oskarovac bi trebalo da tumačni glavnu ulogu u seriji - Bilija Mekbrajda, nekada moćnog advokata koji se odao alkoholu nakon što je zbog slučaja koji je izgubio stradalo jedno dete.

Stvari će se promeniti kada upozna mladog advokata s kojim će se na sudu direktno suprostaviti sa nekadašnjim kolegama koje su ga izbacile iz firme.

Kreator novog serijala, koji bi trebalo da ima 10 epizoda, je Djevid Keli, autor kultnih serija "Ali Mekbil" i "Bostonski advokati".

Za Kostnera bi ovo bila prva uloga u jednoj TV seriji, ali ne i prvo pojavljivanje na malim ekranima.

Naime, slavni glumac je debitovao na televiziji ulogom u veoma popularnoj mini seriji "Hatfields & McCoys", koja se prikazivala na kanalu History i koja mu je donela Emi nagradu, Zlatni globus i nagradu Američkog udruženja glumaca (SAG).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: